Înghesuiţi

Autor: Cristiana Poepescu

Ma declar îngrijorata de precaritatea transportului public de persoane operat de microbuze în Municipiul Constanţa şi de transportul de persoane intrajudeţean!
Pentru a ma implica în comunităţile prejudiciate de supraaglomerarea microbuzelor ce asigură legăturile din zona metropolitană, printre care Constanţa, Lumina, Năvodari, Lazu, Agigea, Eforie Nord, Techirghiol, Valu lui Traian, Ovidiu şi Murfatlar, voi organiza o expoziţie de artă itinerantă în toate aceste localităţi. În cadrul expoziţiei se vor prezenta lucrări de artă ale tinerilor afectaţi de lipsa de siguranţă şi confort din cadrul transportului de persoane operat cu microbuzul.
“Înghesuiţi” va debuta miercuri, pe data de 19 iulie, în Constanţa, la Gara Constanţa şi va continua cu evenimente similare în Lumina, Năvodari, Ovidiu, Lazu, Agigea, Techirghiol, Valu lui Traian, Murfatlar şi Eforie Nord. Scopul proiectului este să dinamizeze comunitatea locală, să comunice cu beneficiarii transportului de persoane şi să exploreze posibilităţile pentru realizarea de schimbări efective.
Ulterior desfăşurării Expoziţiei itinerante cu temă socială “Înghesuiţi”, voi utiliza datele obţinute de la oameni pentru a dezvolta soluţii pentru un sistem de transport performant, confortabil şi sigur.