“Fără penali” nu va intra pe ordinea de zi

“Fără penali” nu va intra pe ordinea de zi

Fără penali în funcții publice, abrogarea recursului compensatoriu și alegerea primarilor în două tururi nu vor intra pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Așa au hotărât PSD, PRO România și UDMR.

România are nevoie cât mai urgent de alegeri anticipate. Dacă cineva crede că PSD și partidele breloc PRO România și UDMR și-au schimbat viziunea se înșeală amarnic. România are nevoie de reforme, dar acest lucru nu se va întâmpla cu actuala structură parlamentară.

Despre USR

– în 2016 apare prima mișcare politică a oamenilor cinstiți
– USR obține 8,9% la alegerile parlamentare
– USR a protestat în stradă și în Parlament împotriva OUG 13 și a modificărilor legilor justiției din Parlament
– USR și societatea civilă strâng peste un milion de semnături pentru inițiativa ” Fără penali în funcții publice”
– În mai 2019 Alianța USR Plus obține peste 2 milioane de voturi la alegerile europarlamentare
– Astăzi lupta continuă
– Dan Barna candidează pentru președinția României

Programul de politică externă al lui Dan Barna

Programul de politică externă al lui Dan Barna

Este în mandatul și responsabilitatea Președintelui de a juca un rol mult mai activ în cadrul instituțiilor europene, inclusiv în Consiliul European și de a deveni membri ai celor mai evoluate forme de integrare europeană – spațiul Schengen și zona euro. Trebuie să deblocăm procesul de aderare a României la Schengen prin convingerea partenerilor europeni că țara noastră îndeplinește nu doar condițiile tehnice de aderare, cât și pe cele politice care țin de angajamentul ferm față de valorile europene ale democrației și statului de drept. Statul de drept nu este negociabil, nici la nivel de țară, nici la nivel de Uniune. Este necesară crearea unui mecanism orizontal, aplicabil în toate statele membre, de monitorizare a derapajelor față de statul de drept, pe modelul MCV, implementat cu succes în Bulgaria și România.
#DanBarnaPresedinte

Întregul program pe politică externă
https://www.danbarnapresedinte.ro/program_externe