USR Eforie

USR Eforie

Începând de azi familia USR s-a mărit cu o nouă filială, USR Eforie, localitate importantă in economia județului.

Ne dorim un impact real în a schimba în bine comunitatea din care facem parte si vă aşteptăm alături de noi! #aicucine

USR Eforie – FILIMON Iulian (preşedinte), NAGHI Simona (vicepreşedinte), ANGELESCU Florian (membru biroul local), BRATU Marian, MARCU Alina si NECULAIE George (membrii comisiei locale de arbitraj).

https://www.usr.ro/inscriere/

Neversea si promenada plajei “Modern”

Neversea si promenada plajei “Modern”

Zilele acestea, turiștii și miile de participanți la Festivalul “Neversea” vor constata, coborând scările către plajă, în ce hal arată Faleza “Modern” și, cel mai probabil, vor duce mai departe impresiilor lor.
Constănțenii așteaptă de ani și ani reabilitarea promenadei Plajei “Modern”. După cum așteaptă și înfăptuirea altor promisiuni mărețe ale primarului Făgădău, îndrugate în campania electorală.
Deocamdată, acest loc este lăsat în paragină, deși reprezintă, practic, poarta de intrare spre cea mai îndrăgită și cunoscută plajă a orașului Constanța, una dintre căile de acces spre orașul vechi, dar și spre spațiul unde se desfășoară, anual, unul dintre cele mai mari festivaluri din țară. Cele câteva coșuri de gunoi montate de Primărie peste pavajul spart și peticit nu pot salva aparențele. Fără îndoială, nici varul cu care au fost spoite zidurile de consolidare, direct peste beton, nu reprezintă cea mai fericită soluție estetică.
Faleza Plajei “Modern” este și o imensă zonă verde, un adevărat plămân verde al orașului. Vegetația a crescut sălbatic, acoperind întregul mal, dar și tone de gunoaie și resturi. În orice oraş civilizat, acolo unde autoritățile ar da dovadă de o minimă responsabilitate și imaginație, un asemenea loc ar putea fi transformat în parc sau grădină botanică, zonă de promenadă și recreere. Mai puțin la Constanța, unde urmașii lui Mazăre continuă asaltul asupra spațiilor verzi.
Stă în puterea noastră să schimbăm fața acestui oraș. După 20 de ani de pesedism, e vremea unor oameni noi în administrația publică, edili adevărați, dedicați sincer constănțenilor!

USR Cernavodă

USR Cernavodă

De astăzi, 10 aprilie 2019, a luat ființă filiala locală a USR Cernavodă. O echipă tânără, determinată, dornică să ajute comunitatea locală din care face parte să îşi definească un parcurs european, demn, în care să se regăsească meritocraţia, cinstea, respectul pentru cetățeni.
România a fost făcută de oameni care au ales să nu stea deoparte!
www.usr.ro/inscriere