1200 de mp de spațiu verde din Mamaia riscă să fie betonați!

1200 de mp de spațiu verde din Mamaia riscă să fie betonați!

Interesele imobiliare, mai importante pentru primarul Făgădău decât spațiul verde sau o hotărâre judecătorească definitivă

Decizia judecătorilor Curții Supreme din “Dosarul Retrocedărilor” a adus teoretic înapoi la municipalitate sute de terenuri retrocedate fraudulos de gașca Mazăre. Printre ele se află și o suprafață verde de 1200 de mp la intrarea în stațiunea Mamaia. Numai că Primăria Constanța nu ar avea vreo problemă să emită o autorizație de construcție de P+15, pe baza faptului că judecătorii nu și-au motivat încă decizia.
Așadar, dacă acei cumpărători de “bună credință” ar solicita începerea lucrărilor, Decebal Făgădau ar semna fără remușcări. Practic, primarul își asumă riscul de a încălca o hotărâre judecătorească doar pentru a sluji interesul unui dezvoltator imobiliar, nesocotind, așa cum ne-a obișnuit, și nevoia locuitorilor acestui oraș de spațiu verde.
În 2020, împreună, scoatem clica pesedistă din Primăria Constanța! Trebuie să curățăm toată murdăria lăsată de PSD în toți acești ani.
#StelianLaPrimarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>